8 dana brod + zrakoplov
COPENHAGEN – HELLESYLT – GEIRANGER – BERGEN – KRISTIANSAND – AAHRUS – WARNEMUNDE

20.07. – 27.07.2019 – grupni polazak

MC Costa Favolosa

Itinerer

1. dan: ZAGREB-COPENHAGEN

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Croatia Airlinesa OU480 u 8.35 sati prema Copenhagenu. Po dolasku u 10.30 sati, organizirani transfer do luke ukrcaja. Obavljanje ukrcajnih formalnosti, smještaj u odabrane kabine. Isplovljavanje prema Norveškoj u 17.30 sati.

1.-8.dan: krstarenje prema programu: 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Copenhagen, Danska 17.30
2 plovidba
3 Hellesylt  Norveška 8.00 9.00
3 Geiranger Norveška 11.00 18.00
4 Bergen, Norveška 8.00 18.00
5 Stavanger, Norveška 8.00 17.00
6 Gothenburg, Švedska 10.00 17.00
7 Warnemunde, Njemačka 8.00 19.00
8 Copenhagen, Danska 8.30

8. dan: COPENGAHEN-ZAGREB

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na poludnevni razgled grada autobusom i pješice s voditeljem putovanja; lučka četvrt Nyhavn sa starim jedrenjacima, Mala Sirena, Tivoli, katedrala, Parlament i kraljevska knjižnica. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite programe; preporučamo odlazak u živopisnu ribarsku četvrt Nyhavn gdje možete pojesti ručak, poznate danske sendviče ili kušati dansku rakiju aquavit. U poslijepodnevnim satima organizirani transfer do zračne luke. Prijava i let na liniji Norwegian Airlinesa D83284 u 19.20 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u 21.15 sati.

Cjenik

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj kabini:
20.7.-27.7.
unutarnja kabina, classic 11.940 kn
kabina s prozorom, classic 12.940 kn
kabina s balkonom, classic 14.640 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju 8.540 kn
dijete do 18 g. u pratnji dvije odrasle osobe 5.440kn

Jednokrevetna kabina na upit!
*Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 2.550 kn

FIRST MINUTE ZA REZERVACIJE DO 1.3.2019. ili do popunjenja kapaciteta!

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod
KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

DOPLATE NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Copenhagen-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, grupni transfer od zračne luke do luke ukrcaja i nazad, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga ručak; posljednja doručak), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

Minimalni broj putnika: 20

Napomene:

NAPOMENE: Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda u Ateni i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.
ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.
SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Pošaljite nam upit

Sviđa Vam se putovanje? Pošaljite nam upit.

Kontaktirat ćemo Vas bez obaveze i odgovoriti na sva Vaša pitanja