8 dana brod + zrakoplov
KOPENHAGEN – HELLESYLT – ALESUND – FLAAM – KIEL – KOPENHAGEN

11.06. – 18.06.2023. grupni polazak

MSC Euribia

Itinerer

Itinerer

dan

luka

dolazak

polazak

1.

Kopenhagen, Danska

18:00

2.

plovidba

3.

Hellesylt, Norveška

09:00

20:00

4.

Alesund, Norveška

07:00

17:00

5.

Flaam, Norveška

07:00

17:00

6.

plovidba

7.

Kiel, Njemačka

09:00

18:00

8.

Kopenhagen, Danska

07:00

Cjenik

Cijene po osobi u EUR:
datum polaska 2023.
11.06.,16.07.,
23.07.,30.07.,
06.08.,13.08.
18.06.,25.06.,
02.07.,09.07.,
20.08., 27.08.
03.09.
10.09.
17.09.,
24.09.,
01.10.
unutarnja kabina Bella
779
729
679
629
579
unutarnja kabina Fantastica
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
vanjska kabina s prozorom Bella
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
vanjska kabina s prozorom Fantastica
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
vanjska kabina s balkonom Bella
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
vanjska kabina s balkonom Fantastica
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
djeca na 3. i 4. ležaju u kabini
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
odrasli na 3. i 4. ležaju u kabini
na upit
na upit
na upit
na upit
na upit
lučke pristojbe
140
140
140
140
140
NAPOMENE:

Cijene su informativnog karaktera koje su podložne promjenama. Za dobivanje točne cijene potrebno je kontaktirati agenciju.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

krstarenje na odabranom brodu, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja pri minimum 30 prijavljenih plaćenih putnika, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana – 140 EUR (odrasli i djeca), troškove MSC Covid-19 osiguranje (25 EUR), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja), paket putno osiguranje (preporučujemo).

DOPLATE NA BRODU:

service charge / napojnice – uslužna pristojba (12 EUR po noći po osobi od 12 i više godina; djeca između 2 i 11,99 godina plaćaju 6 EUR po noći po osobi; djeca ispod 2 godine ne plaćaju napojnicu – uslužnu pristojbu), naknada za usluge u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE:

osobna iskaznica ili putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna.

ROK ZA PRIJAVU:

do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 2 dana prije putovanja.

Napomene:

NAPOMENE: Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda u Ateni i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.
ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.
SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Pošaljite nam upit

Sviđa Vam se putovanje? Pošaljite nam upit.

Kontaktirat ćemo Vas bez obaveze i odgovoriti na sva Vaša pitanja