7 dana fly & drive, individualno putovanje

Putovanje za cijelu obitelj!

01.04. –  30.10.

 

Itinerer

Dan 1 Let do Kopenhagena

U zakazano vrijeme, let redovitom linijom do Kopenhagena i odlazak do hotela u vlastitom aranžmanu. Ostatak poslijepodneva možete provesti šetnjom gradom. Noć u Kopenhagenu.

Dan 2-3 Kopenhagen

Danas imate cijeli dan uživati ​​u ovom zanimljivom gradu. Uz stari grad, koji se može istražiti pješice, biciklom ili brodom, Kopenhagen ima brojne znamenitosti i izvrsne muzeje. Ne zaboravite posjetiti Malu Sirenu ili posjetiti poznati park Tivoli, urbani i zabavni park s velikim šarmom. Preporučuje se također i posjeta okolice grada da biste posjetili neke od okolnih dvoraca. Kraljevski dvorci su od velike ljepote i imaju veliku povijesnu važnost, ali i za književnu važnost, jer je u jednom od dvoraca nadahnut Shakespeareov Hamlet. Po želji pređite Öresund most te posjetite Malmö u Švedskoj. Noć u Kopenhagenu.

Dan 4 Kopenhagen-Odense-Jutland

Nakon doručka preuzmite unajmljeni automobil, odlazak u Jutland. Na putu se može posjetiti Odense, glavni grad regije Fyn, autentični bajkoviti grad. I ne samo zato što je rodno mjesto Hans Christiana Andersena. Stari grad Odense je autentični gradić s malim kućama, mirnim trgovima i kamenom popločanim ulicama. Ako putujete s djecom, imajte na umu da Odense ima jedan od najboljih zooloških vrtova u Europi. Dolazak u Ribe gdje ćete noćiti sljedećih 4 noći. 285 km

Dan 5 Istočni Jutland

U istočnom dijelu poluotoka čekaju nas dva grada s starim šarmom te iznimne ljepote, Aarhus i Randers, oba s malim ulicama i šarmantnim zgradama. U blizini tih gradova nalazi se Fyrkat, drevno naselje Vikinga koje će nam omogućiti da upoznamo tu drevnu kulturu koja je označila trenutke najveće slave u zemlji. Noćenje u Ribe. 380 km

Dan 6 Legoland

Dolazak u Legoland – vrhunac putovanja ako putujete s djecom. Ovo je veliki tematski park s vrhunskim atrakcijama izgrađenim od Lego komada. Ovdje ima sve od roller-coastera do vlakova koji voze unutar parka te mnoštvo različitih predstava koje će učiniti vaš posjet nezaboravnim. No, ovo je također i vrlo dobro organizirani park koji će zadovoljiti i roditelje. Legoland je oko 55 km udaljen od smještaja. Noć u Ribe.

Dan 7 Zapadni fjordovi

Iako se ne čini tako, Jutland je poznat po svojim dubokim fjordima koji obilježavaju cijelu zapadnu obalu. To je prirodno područje zaštićeno kao Nacionalni park i ima ogromne bijele pješčane dine. Područje je idealno za šetnju, vožnju biciklom, pa i na jednostavnu vožnju slikovitim cestama. Naglasak je na velikoj populaciji morskih lavova koje se mogu vidjeti na plažama Nacionalnog parka. Noć u Ribe.

Dan 8 Jutland-Kopenhagen

Povratak u Kopenhagen. Preporučujemo rani povratak u Kopenhagen, kako biste stigli upoznati sjeverni dio Zelanda. Posebno se ističe Roskilde s katedralom (jednom od najljepših u zemlji) te Vikinški muzej. U naznačeno vrijeme, vratite unajmljeni automobil u zračnoj luci, prije vašeg leta kući. Dolazak i završetak putovanja.

Cjenik

Cijena putovanja: od € 1.269 po osobi

 

U cijenu je uključeno:
  • povratni let do Kopenhagena
  • zrakoplovne pristojbe
  • 3 noćenja u Kopenhagenu u turističkom hotelu s doručkom
  • 4 noćenja u mjestu Ribe
  • jednodnevna ulaznica za Legoland (u rujnu i listopadu Park je zatvoren tijekom tjedna)
  • 4 dana najma automobila s neograničenom kilometražom i osiguarnjem treće strane, krađe i sudara te franšizom

Uvjeti plaćanja

50% – u vrijeme rezerviranja

50% – 21 dan prije početka putovanja

Pošaljite nam upit

Sviđa Vam se putovanje? Pošaljite nam upit.

Kontaktirat ćemo Vas bez obaveze i odgovoriti na sva Vaša pitanja