Svi međunarodni letovi stižu u zračnu luku Keflavik, 50 km od Reykjavika. Nakon svakog dolaska,  autobus vozi do BSÍ autobusnog kolodvora oko 1,5 km od centra Reykjavika. Vožnja traje oko 45 minuta i košta 1,950 ISK. Karte se kupuju s automata za karte ili na šalteru blizu izlaska sa zračne luke. Ukoliko vam je potreban dodatni transfer minibusom sa BSÍ autobusnog kolodvora do vašeg hotela u Reykjavík, to iznosi dodatnih ISK 2.500.

Icelandair je glavni zrakoplovni prijevoznik za Island, koji služi za dolaske iz/u 35 destinacija u Europi i Sjevernoj Americi. Ljeti je potrebno unaprijed rezervirati kako biste osigurali najniže cijene.
WOW Air je glavna niskobudžetna zrakoplovna tvrtka koja upravlja letovima za Island, s dnevnim polascima iz Londona (Gatwick) i Kopenhagena, kao i nekoliko letova tjedno iz Alicante, Barcelona, ​​Berlina, Pariza, Salzburga, Vilniusa i Varšave. Zrakoplovna mreža ažurira odredišta svake godine: provjerite najnovije rasporede letenja a rezervacije se vrše na www.wowiceland.co.uk.
WOW air ima promjenjive cijene, a cijene su općenito jeftinije što ranije ih kupite.