1. Vodopad Múlafossur
 2. Trælanípan
 3. Vodopad Bøsdalafossur
 4. Geituskorardrangur
 5. Saksun
 6. Kallur Lighthouse
 7. Hvíthamar
 8. Gjógv
 9. Tjørnuvík
 10. Ásmundarstakkur
 11. Morske litice Vestmanna
 1. Vodopad Múlafossur
Smješten tik do grada Gásadalur, radi kojeg se vodopad ponekad naziva i Gásadalur, vodopad Mulafossur pada s ruba litice u ocean ispod nje. 
Postoji legenda koja govori o prisutnosti malih patuljaka koji se mogu naći oko vodopada, kako bi držali na oku bilo što neočekivano, bilo putnike ili neke jake oluje. Ovaj vodopad izgleda kao da je iz bajke, a kako pada s bujnih zelenih polja koja ga okružuju, zasigurno čini svakog posjetitelja da se osjeća kao u nordijskom raju.

2. Trælanípan

Traelanipa (‘Robovska litica’) koja se nalazi na otoku Vagaru, jednom od brojnih otoka Farskog arhipelaga, je zaista mitsko mjesto. Naziva se ‘Robovska litica’ jer je u vikinško doba ovo bilo mjesto gdje su robovi koji su prestari ili slabi bili bačeni s litice u more.

3. Vodopad Bøsdalafossur

Vodopad Bøsdalafossur teče od jezera Leitisvatn u Atlantski ocean s 30 metara nadmorske visine. Vodopad se nalazi na zapadnoj obali otoka Vagar.

Kako bi se došlo do Bøsdalafossura, treba pješačiti 3 kilometra od sela Miðvágur. Uzduž rute nema povišenja i hoda se na oko 30-40 metara nadmorske visine sve do Bøsdalafossura.

Postoje još dvije velike atrakcije u istom području gdje je i Bøsdalafossur. Ovdje se može vidjeti visoki stojeći kameni zid Geituskorardrangur, kao i Trælanípan liticu na kojoj je jezero koje nadvisuje ocean.

Bøsdalafossur se nalazi na istom otoku gdje se nalazi zračna luka Vagar. Pješačenje do Bøsdalafossura počinje svega 5 kilometara od zračne luke.