Švedska – u jedinstvu s prirodom

Neki kažu da Švedska ima sve prednosti povezane s modernim društvom, ali malo od njegovih uobičajenih problema. Bilo da je riječ o tehnologiji, ponašanju i stilu života, urbanim trendovima, odličnom hranom ili modi i dizajnu, ova dinamična zemlja je svjetski lider. Švedsko društvo je moderno, otvoreno i progresivno.

Švedska je zemlja bogata kulturnom baštinom, a ljudi dijele dubok i prisan odnos s prirodom. Priroda i promjene godišnjih doba utječu na švedski način života, njihove običaje i tradiciju, na način koji će posjetitelji često smatrati egzotičnim i atraktivnim.

Švedska veličina te poprilična udaljenost između sjevera i juga oblikovali su je u zemlju ogromne raznolikosti u svojim regijama, kulturi i krajolicima.

Švedska, koja je rasla kao velika sila u 17. stoljeću u Europi, i njezina nevjerojatna povijest, slavi se u mnogim briljantnim muzejima, priredbama i na tim istim ulicama i izvornim zdanjima u kojima je i nastala. Ovdje moćni Švedski kraljevi i kraljice dijele povezanost sa Švedskim dizajnerima svjetske klase, gurmanskim kuharima i stočarima sobova u Švedskoj Laponiji.

Putnici u Švedsku smatraju je sigurnom, jednostavnom i praktičnom dok istražuju ovu potpuno modernu zemlju uronjenu u prirodu i njezine ljepote.

Putovanja koja će vas možda zanimati: